Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Joke Gios, virtuele rechterhand van ondernemers. Meer weten? Je leest het op deze pagina. 

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Via Leiden (studie) ben ik uiteindelijk in het mooie Oegstgeest beland, waar ik nog steeds met veel plezier met mijn man, 3 dochters en de hond woon. Ik werk al meer dan 27 jaar in de financiële wereld wat mij een flinke dosis ervaring oplevert.

Wat de bindende factor is van al mijn functies uit mijn loopbaan (Financieel adviseur, hypotheek adviseur, managementondersteuning) is het ondersteunen, ontzorgen en verder helpen van mensen. Als Virtueel Professional zet ik deze kennis en ervaring gericht en specifieker in voor ondernemers, ZZP-er en MKB.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Enkele werkgevers

  • Rabobank
  • ING
  • Hypotheek Shop
  • ABN Amro 

Wat zeggen anderen?

LaNiNo verzorgt bij het Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest de notulen van de Raad van Toezichtvergaderingen en de GMR-vergaderingen. Daarmee verleent zij een uitstekende dienst die de (toch al behoorlijk hoge) administratieve last bij OPOO aanmerkelijk verlaagt. 

André de Best

Bestuurder, Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest

Voor Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945 ondersteun ik de secretaris bij het beheer van de donateursadministratie. Ook fungeer ik voor haar als sparringpartner bij de ontwikkeling van een nieuw CRM systeem voor deze stichting. Door een aantal zaken samen aan te pakken en van haar over te nemen, zorgen we er voor dat zij meer ruimte heeft om zich te wijden aan andere bestuurstaken.

Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945

Pin It on Pinterest

Share This