Selecteer een pagina

Tarieven

  • Ik lever mijn diensten op structurele basis. Ik heb daarvoor een aantal pakketten met een oplopend aantal uren per week. Je kiest het aantal uren per week dat past bij de gewenste ondersteuning met een vast tarief. Zo weet je van tevoren hoeveel je betaalt, dat is wel zo prettig.
  • Je kunt me daarnaast incidenteel inhuren voor projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven. Hiervoor maken we samen afspraken.
  • Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we wat je nodig hebt en wat ik voor je kan doen.

Meer weten? Neem dan contact met me op.

Wat zeggen anderen?

LaNiNo verzorgt bij het Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest de notulen van de Raad van Toezichtvergaderingen en de GMR-vergaderingen. Daarmee verleent zij een uitstekende dienst die de (toch al behoorlijk hoge) administratieve last bij OPOO aanmerkelijk verlaagt. 

André de Best

Bestuurder, Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest

Voor Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945 ondersteun ik de secretaris bij het beheer van de donateursadministratie. Ook fungeer ik voor haar als sparringpartner bij de ontwikkeling van een nieuw CRM systeem voor deze stichting. Door een aantal zaken samen aan te pakken en van haar over te nemen, zorgen we er voor dat zij meer ruimte heeft om zich te wijden aan andere bestuurstaken.

Stichting Nationale Herdenking 15 augustus 1945

Pin It on Pinterest

Share This